• -3,00 €

AMILA Τούβλο για Yoga από Φελλό 7,6 x 15 x 23 cm

16,90 €
13,90 € Έκπτωση 3,00 €
με ΦΠΑ

Ένας πραγματικός βοηθός για κάθε Yoga session. Άνθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον το συγκεκριμένο τουβλάκι AMILA υπόσχεται να πρωταγωνιστεί σε κάθε προπόνηση.

Ποσότητα
Σε Απόθεμα

 

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους

 

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

 

Δικαίωμα να επιστροφής της παραγγελίας ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της

Φιλικό προς το Περιβάλλον: Ο φελλός είναι 100% βιοδιασπώμενο υλικό με βάση το φυτό. Εκμεταλλεύεται μόνο το φλοιό του δέντρου που αναγεννάτε.

Φυσικό - Αντιμικροβιακό Υλικό: Ο φελλός είναι ένα φυσικό αντιμικροβιακό προϊόν, οπότε, ακόμα και όταν οι προπονήσεις είναι εξαιρετικά απαιτητικές, στις οποίες παράγεται περισσότερος ίδρωτας και σε αντίθεση με τα απλά - πλαστικά υλικά, η σειρά AMILA Yoga Cork παραμένει καθαρή και χωρίς να παράγει δυσάρεστες οσμές (έλεγξε τις Οδηγίες Καθαρισμού). Δεν θα δεις ποτέ μούχλα!

Ενισχυμένη Αντιολισθητική Λειτουργία: Σχεδιασμένο για απόλυτη άνεση και υποστήριξη. Ο φελλός παρέχει μια φυσική αντιολισθητική επιφάνεια. Απορροφά την υγρασία αυξάνοντας την πρόσφυση.

Μη Τοξικό: Η σειρά AMILA Yoga Cork είναι 100% απαλλαγμένη από χημικές ουσίες που βρίσκονται σε συμβατικά βοηθήματα γυμναστικής.

AMILA
48084